El ‘pilar caminat’ a Sant Esteve dels Xerrics d’Olot, un èxit més en la trajectòria de la colla

Després d’una diada castellera inigualable, la del dissabte, els Xerrics d’Olot han tornat a portar els castells a plaça, aquesta vegada davant de Sant Esteve, amb el famós pilar caminat a les escales de l’església. Un èxit més en la trajectòria de la colla.

Aquest és el tradicional pilar caminat de les Festes del Tura, un dels imprescindibles a càrrec dels Xerrics d’Olot. Fa tot just un any que la colla castellera assolia els primers 3 de 7 i 4 de 7 i els portava a plaça també durant les festes olotines. Els mèrits de la colla segueixen sumant i amb ells, els reptes també.

Com és habitual, a banda del famós pilar caminat, els Xerrics també han deixat bocabadat al públic amb altres castells, com el pilar quiet saludant, els castells de 6 i un pilar exclusiu fins llavors mai vist a plaça, el pilar de noies.