La Penya Wekeweke torna a omplir el Firal de bona música i gran ambient en la Norantada i Xindriada

Olot calma la seva set de festa aquesta nit amb la xindriada i la norantada que organitza la Penya Wekeweke, una associació cultural olotina que des de 2009 ens fa notar la nostàlgia del passat amb música i ambient de la dècada dels 90. Paral·lelament a la festa musical, també s’organitza la xindriada. Més de 300 síndries omplertes de refresc i un xic d’alcohol entre els centenars de persones que visiten la barra dels Wekeweke. 

300 síndries, desenes de col·laboradors, bona música i ambient de festa en plenes Festes del Tura. Els assistents al Firal calmen la seva s et aquesta nit amb les ja tradicionals síndries omplertes de refresc i un xic d’alcohol. La festa, que s’organitza des de l’any 2009, és a càrrec de la Penya Wekeweke.
Aquesta associació cultural olotina va crear aquesta festivitat per recordar una dècada on la vida nocturna de la ciutat, segons expliquen, era rica en varietat i qualitat. Una dècada daurada que com a testimonis d’aquelles nits de gresca, la Penya Wewkeweke vol que perduri en el temps.
El DJ Kram és l’encarregat d’amenitzar la festa mentre centenars de persones ballen i es refresquen, gaudint d’una Norantada i Xindriada que ja fa sis anys que es repeteix i que va arribar per quedar-se.