La Plaça Major d’Olot es queda sense cadires disponibles per escoltar el concert de festes de l’Orquestra Maravella

Com cada any, un dels actes que compta amb més assistència és el concert de Festes del Tura. La Plaça Major d’Olot s’ha omplert de gom a gom per escoltar l’Orquestra Maravella, amb un públic disposat a gaudir d’un repertori de cançons de totes les èpoques.

Una festa major no acaba de ser festa si no té el seu concert amb orquestra. Avui a la tarda ha tingut lloc el Concert de Festes del Tura, a càrrec de l’Orquestra Internacional Maravella. La formació gironina, una de les més prestigioses de la demarcació, ha arribat a Olot disposada a fer un recorregut per la història de la música. La Plaça Major ha quedat petita per acollir totes les persones que volien escoltar el concert; hi ha hagut molta gent que, tot i venir amb antelació, s’ha quedat sense una cadira on poder seure. El Concert de Festa Major no és l’únic espectacle que ofereix l’Orquestra Maravella al llarg de tot el dia. Posteriorment, és l’encarregada d’oferir un concert de cobla als Claustres del Carme i un ball de Festes a la Plaça Major olotina.