El concert de Miquel del Roig al Firal d’Olot reivindica el procés i analitza l’actualitat política

La nit de diumenge va començar amb la música de Miquel Vendrell, més conegut pel seu nom artístic, Miquel del Roig. El músic català, conegut per oferir concerts reivindicatius amb un popurri de cançons populars i adaptacions d’èxits al català, va omplir el Firal d’Olot.

La música més humorística, lligada amb l’actualitat i les tonades reivindicatives, són el segell propi del cantautor Miquel del Roig. El músic de les Terres de l’Ebre va tocar ahir a la nit al Firal d’Olot, davant un públic entregat a les seves melodies. Moltes de les lletres de les cançons de Miquel del Roig són compromeses amb el procés català cap a la independència.

Miquel del Roig va cantar gairebé dues hores al Firal, en un concert on no hi va faltar una de les seves cançons més conegudes: el tema ‘la Farola’.

x