Gran èxit de participació al primer Campionat Mundial de ‘pedra, paper, tisores’ dels Murruts

Ahir a la tarda Olot va viure la primera edició d’una original competició basada en un joc de tota la vida. Dins la programació de les Festes del Tura, la Penya Els Morruts va idear un campionat de ‘pedra paper tisores’ que va ser tot un èxit de participació.

Aquesta és la consigna que més va sonar ahir a la tarda a la Plaça del Mig, que oferia aquest aspecte durant el Primer Campionat Mundial de Pedra Paper Tisores que organitzava la Penya Els Murruts. Unes dues-centes persones divides en més de seixanta equips van apuntar-se a recordar d’una manera festiva aquest joc tradicional. L’organització es va veure sorpresa per l’èxit d’aquest primer campionat, que va congregar gent de totes les edats, disposades a passar-s’ho bé amb ben poc.