Desenes de famílies es fan un ‘selfie’ amb els Gegants

Durant les festes el Gegant i la Gegantessa són objecte de moltes fotografies,  però ahir van ser-ho més que mai gràcies a l’activitat ‘Fes-te un selfie amb els gegants’. Tothom qui ho va voler va poder sumar-se a la imatge del cartell de les Festes del Tura 2014,  que representa els Gegants fent-se una autofoto.

El cartell de festes d’enguany, obra de l’artista garrotxí Àngel Rigall, ha inspirat una nova activitat per aquestes Festes del Tura. Ahir a la tarda, desenes famílies van apropar-se a l’Hospici per sumar-se al selfie del Gegant i la Gegantessa.
Des d’una alçada privilegiada i equipats amb els seus telèfons mòbils, intentaven buscar la posició més adequada per fer la millor autofoto. Una oportunitat única de tenir un record diferent dels dos protagonistes de les festes, que van ser els més pacients de la tarda, perquè ningú es quedés sense el seu ‘selfie’.