Fuel Fandango va sorprendre al públic olotí amb la seva fusió electrònica

Una barreja entre música electrònica i flamenc es va poder sentir ahir, a dos quarts d’una de la nit a la plaça major, de la mà de Fuel Fandango, un grup mig madrileny i mig cordovès que va soprendre al públic olotí i que va ser una de les propostes de fora de Catalunya en la programació de les Festes del Tura d’enguany.

Procedents de Còrdova i amb un estil musical molt específic, arriba Fuel Fandango, la proposta de fora de Catalunya dins la programación de festes del tura d’enguany. El dúo format pel productor Alejandro Acosta i per la bella cantant Nita van mostrar ahir el seu segon i darrer disc ‘Trece Lunas’ a la plaça major. Tot i la coincidència en horaris amb la turinada, la plaça era bastant plena, d’aquells olotins que van voler regalar les seves orelles amb una barreja entre la cobla, el flamenc i ritmes electrònics. La parella musical, i també sentimental, va mostrar la fusió que ja reivindica en el seu nom: el del Fuel, la gasolina de las màquines i electrònica, i el Fandango, la música flamenca. Són conegut internacionalmente, i després de tocar a llocs com Londres, ahir eren per primer cop Olot, on van poder consolidar els seus fidels i presentar-se davant aquells olotins que no els havien sentit encara. Confessen que no coneixen la Garrotxa però que queden amb ganes de conèixer-la millor. El seu primer EP ja va ser tot un éxit, i amb tan sols 5 canciones, al penjar-lo al seu web, va rebre més de 15 mil descàrregues. Ara, amb aquest nou disc, han volgut conservar la frescor del primer, però oferint temes més consolidats.