Greda Garrotxa celebra la cinquena edició del seu pregó alternatiu ‘Literactura’

Greda Garrotxa, va concloure els actes de festes amb un últim sopar ecològic i amb prodctes de la terra, seguit del seu tradicional pregó alternatiu anomenat ‘Literactura’, que per culpa de la pluja es va fer sota el túnel de l’antic cinema Colón i no a la plaça com estava previst inicialment.

Sopar, lletres i reivindicació. És el que es va poder viure ahir al vespre en l’últim sopar de festes de la Greda Garrotxa, que aquest any no comptava amb barraca. Per culpa de la pluja, l’acte es va celebrar sota el túnel de l’antic cinema colón i no a la plaça del davant com estava previst. ‘Literactura’ és un pregó alternatiu que organitza l’associació en què fan humor i reivindiquen aspectes diversos que afecten a la cituat d’Olot i a la situació social del moment. És la cinquena edició del ‘Literactura’, i si cada any el feia en Lluís Riera, enguany ha anat a càrrec de l’associació Isthar. Un pregó molt diferent al que es fa oficialment des del balcó l’Ajuntament, i que ha volgut ser també una clausura. El ‘Literactura’ va ser el darrer acte que la Greda ha organitzat per aquestes festes.