La UE Olot perd contra el Saragossa B per 3 a 2 després de descontrolar un partit que van começar avançant-se en el marcador

La Unió Esportiva Olot encara no coneix la victòria aquesta temporada i diumenge van perdre per 3 a 2 al camp del Saragossa B. Tot i avançar-se al marcador, els d’Arnau Sala no van poder sentenciar un partit descontrolat que finalment es va decantar del costat aragonès gràcies a la seva efectivitat de cara a porteria.

Les coses començaven bé quan al minut 29, Carlos Martínez finalitzava una gran combinació amb Enric Gallego, novetat a l’onze titular juntament amb Maestre, de central a causa de la sanció de Rojas. Però un minut després, el local Guti igualava el duel rematant sol a l’àrea petita un servei de còrner. Dos minuts més tard, l’Olot veia com rebia el segon gol en un rebuig poc afortunat de Wilfred que va aprofitar Gabarre. A la represa, els homes d’Arnau Sala van gaudir d’oportunitats, però sense definir. Amb els olotins bolcats a l’atac, els locals van tornar a marcar amb un ràpid contraatac trenat per Diego Suárez i executat per Rami al minut 61. En el 85, una altra vegada Carlos retallava distàncies després d’una bona acció d’Uri dins l’àrea. L’encert de cara a gol de Carlos, que lluïa el braçalet de capità, va ser una de les notes positives del partit per als olotins, així com el debut d’Èric Vilanova, que va estrenar-se a Segona B substituint Óscar Sielva i aportant el seu atreviment i visió de joc. També va debutar a la categoria David Márquez com a lateral dret. Per a l’entrenador de l’Olot, Arnau Sala, el control del partit no ha estat a la mà de cap dels dos equips, si bé ha admès falta de definició i contundència defensiva de la banda dels olotins.

Deixa un comentari