L’ANC Garrotxa demana als manifestants de la Diada que vagin a conformar la ‘V’ sense por

La coordinadora de l’Assemblea Nacional Catalana de la Garrotxa, Toia Codina, ha volgut sortir al pas dels diferents missatges que aquests dies estan alertant a través de les xarxes socials que hi haurà episodis de violència durant la conformació de la Ve baixa a Barcelona durant la Diada de Catalunya. Codina ha manifestat que aquests missatges són falsos i sense fonament. L’ANC també ha volgut donar algunes recomanacions durant la sortida dels busos aquest dijous al matí per marxar fins a Barcelona.

Entre les recomanacions, Rosa Figueres, de l’ANC, ha recordat que la sortida es farà des de l’estació d’autobusos de la Teisa d’Olot,i no en els terrenys de l’antiga estació, com s’havia apuntat en un primer moment. Les persones que sortiran amb els busos hauran de ser a l’estació a dos quarts de 12, tenint en compte que se sortirà a les 12 i que s’ha de ser al màxim de puntual. L’hora de sortida de Barcelona serà a 2/4 de 8 del vespre. L’ANC estarà provista de dues cadires de rodes. També informen que l’estelada podrà ser comprada a Barcelona, al costat de la ‘V’, per un mòdic preu. Per tant, l’ANC demana als manifestants que no treguin l’estelada del seu balcó, perquè segueixi lluint a les façanes dels edificis.