La senyera oneja davant l’Ajuntament d’Olot amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya

Els actes de la Diada a la Garrotxa van celebrar-se abans de la V de Barcelona per no influir ni afectar aquest acte massiu. Les hissades de les senyeres lliurades pel Consell Comarcal de la Garrotxa als ajuntaments de la comarca van fer-se durant el matí. A Olot, aquest acte simbòlic va dur-se a terme a 2/4 d’11 del matí davant unes 200 persones. Durant l’acte, va llegir-se un manifest elaborat per la Taula pel Dret a Decidir d’Olot. Va ser la seva presidenta, Dolors Ros, l’encarregada de pronunciar el discurs. La senyera també va ser hissada a la resta de consistoris de la Garrotxa. Des de fa quatre anys, i d’acord amb la iniciativa del Consell Comarcal conjuntament amb Òmnium Garrotxa, s’obsequia a tots els municipis amb la senyera perquè onegi els 365 dies de l’any.