La UE Olot s’enfrontarà a casa contra el Mallorca B, el quart classificat

Diumenge a les 12h la Unió Esportiva Olot s’enfronta al Mallorca B a casa. En les tres primeres jornades de competició els d’Arnau Sala només han aconseguit sumar un punt dels nou possibles. Els olotins ocupen les últimes posicions de la classificació empatats amb l’Hospitalet i l’Olímpic.

Per recuperar-se, han de sumar els tres punts aquest cap de setmana contra el Mallorca, un equip que es troba en el quart lloc de la classificació amb sis punts. És per això que el club anima als seus aficionats a donar suport a l’equip en el pròxim partit al Municipal.

La Unió Esportiva Olot presentarà aquesta tarda a les 17h al camp els diversos equips de futbol base. Per aquest motiu l’entrenament del primer equip ha estat aplaçat a aquesta tarda abans de la presentació.