La Unió Esportiva Olot presenta els 11 equips de futbol base, que jugaran en categories de gran nivell

Ja es coneixen tots i cadascun dels membres de la Unió Esportiva Olot que enguany compta amb 11 equips de futbol base, tots ells jugant en categories de gran nivell. Una dada que s’ha vist incrementada gràcies a l’ascens del primer equip.


Aquesta tarda la Unió Esportiva Olot ha presentat els 11 equips del futbol base que aquesta temporada jugaran, la majoria, a primera categoria o preferent. Les files del futbol base olotí s’han ampliat aquest any, degut, en part, a l’èxit del primer equip que enguany torna a jugar a segona B, essent la imatge més visible del club olotí i el referent dels membres dels equips base. Des de fa més de tres anys, el club fa una forta aposta pel futbol base, d’on s’espera que en un futur pròxim en surtin part dels jugadors del primer equip. Els jugadors i els membres dels equips tècnics també han desfilat davant el fotògraf per fer-se la pertinent foto individual i per equips.