El CB Garrotxa Santjoanenc presenta als seus equips i estrena la temporada davant del seu públic

El club de bàsquet de Sant Joan les Fonts va presentar aquest dissabte a 8 equips amb la novetat de la formació d’un segon equip a 3a catalana, que nodrirà al primer equip, de 1a catalana, en l’objectiu de la permanència.

El Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc va vestir de curt dissabte a tots els seus equips. Vuit conjunts formats per un mini, un pre infantil masculí, un pre infantil femení, un cadet, un júnior, un sub-21 i un sub-25, a més dels dos equis sèniors. Aquest any l’entitat ha creat un segon equip, que jugarà  a 3a catalana i ajudarà a nodrir el primer equip en el seu objectiu cap a la permanència. Els homes entrenats novament pel tècnic de la casa Xevi Sala volen tornar a competir en una lliga molt exigent on la temporada passada van aconseguir la permanència en el penúltim enfrontament. Sense reforços i amb jugadors joves del planter com a novetat, l’equip intentarà que la seva força i l’estil tant lluitador que caracteritza als jugadors de Sant Joan sigui la clau de l’èxit.

La presentació, on es va fer la tradicional foto oficial de tots els equips junts, va tenir una cinquantena de pares i mares com a públic al pavelló del Club Poliesportiu Santjoanenc. Aquesta temporada els blanc-i-negres compten amb equips nous i confien en la gent de la casa i en el seu esperit per poder seguir ampliant la base i formant nous jugadors.Aquest acte va anar precedit per un partit amistós del segon equip i tot seguit va jugar el de 1a catalana davant d’un conjunt de Mataró. Els dos equips van aconseguir guanyar àmpliament per brindar un triomf a l’afició en un dia especial al sempre emblemàtic pavelló de Sant Joan les Fonts.

Deixa un comentari