Jéremy Fabio guanya la 60a cursa Ciutat d’Olot Festes del Tura

Olot ha acollit avui la 60a Cursa Ciclista Ciutat d’Olot Festes del Tura, amb la participació de 120 corredors. El francès Jéremy Fabio, del Martigues, s’ha endut la victòria després de culminar una escapada iniciada a Sant Feliu de Pallerols.

La última prova de les grans clàssiques de ciclisme de Catalunya tenia lloc a Olot aquest diumenge. Es tracta de la 60a Cursa Ciclista Ciutat d’Olot Festes del Tura, una de les competicions més reconegudes del món del ciclisme al nostre país. En total, hi han participat uns 120 corredors, que han ocupat els voltants de la Plaça Clarà d’Olot per prendre part en la sortida d’una cursa amb un recorregut de 120 quilòmetres. Més d’un ciclista tenia en ment assegurar els punts per la classificació general del Campionat català. El guanyador de la prova ha estat Jéremy Fabio, del Martigues, amb 19 segons d’avantatge als perseguidors que ha deixat enrere a Sant Feliu de Pallerols. Entre els participants també s’hi trobaven dos corredors de la selecció japonesa de ciclisme, així com la major promesa olotina de l’actualitat, el ciclista Adrià Moreno, que ha arribat a la meta en l’onzena posició final a 1 minut i 21 segons del líder de la competició.

Deixa un comentari