La Unió Esportiva Olot és superior al Mallorca B però encaixa un gol en el temps de descompte i segueix sense conèixer la victòria (1-1)

L’equip d’Arnau Sala ha fet de tot i més per tombar el filial del RCD Mallorca a l’estadi, però els pals i la falta de punteria han condemnat als olotins. Els balears no han creat cap ocasió fins al darrer quart d’hora i han aconseguit l’empat en l’últim sospir en una jugada extranya després d’un servei de banda.

L‘Olot està de pega. L’equip d’Arnau Sala buscava aquest migdia el primer triomf del curs i ha fet un gran parrtit, ha estat superior al rival, però no ha pogut sentenciar el matx. Canal ha avisat en el minut dos amb un cop de cap que ha sortit fregant l’escaire. Carlos també ha pogut marcar però la pilota no ha entrat per ben poc abans del primer quart d’hora. L’estratègia olotina ha funcionat a la perfecció en la matinal d’avui i els homes d’Arnau Sala i Xavi Punsí han demostrat que el treball en aquest sentit és innegable. Enric Gallego ha habilitat Canal després d’una falta lateral i el defensa de Sant Privat ha posat l’1 a 0 al marcador. Tot semblava de cara per als olotins i més tenint en compte que el Mallorca B no s’ha acostat a l’àrea de Wilfred en tot el primer temps.

La segona meitat encara ha estat més dominada per l’Olot. Gallego, que ha fet un fantàstic partit en la parella d’atac amb Carlos Martínez, ha enviat un cacau amb cama esquerra al travesser. Poc després, Germán feia el mateix novament a la sortida d’un servei de cantonada. L’Olot ha seguit creant ocasions una rera l’altre mentre que el filial balear no ha creat perill fins al darrer quart d’hora. Wilfred ha vist com s’enverinava una pilota que acabaria picant al pal. El porter olotí ha aturat la jugada més clara del Mallorca, quan Kike estava sol en l’u contra u i, sota pals, s’ha tornat a lluir en una aturada a mà canviada que semblava haver salvat els tres punts. Ja amb el temps gairebé esgotat, Carlos conduia perfectament una contra i Ferrón es quedava a un pam del gol de la sentència.

Però en la darrera jugada del partit, arribava el gerro d’aigua freda per a la Unió Esportiva Olot. Després d’un servei de banda, Kike enverinava una centrada-xut que es colava incomprensiblement al fons de la xarxa local. El Mallorca B s’enduia un punt del municipal, un premi excessiu pels mèrits d’un i altre equip. L’Olot segueix sense conèxer la victòria en aquest tram inicial de la temporada i, amb dos punts, es troba a la zona calenta de la taula. Toca reaccionar ràpidament i afinar la punteria per esvair els dubtes com abans millor.