8.490 alumnes han iniciat aquest dilluns el curs escolar 2014-2015 a la Garrotxa

Aquest dilluns a la Garrotxa 8.490 alumes han iniciat el curs 2014-15, 270 alumnes més que en l’any anterior. A la ciutat d’Olot, concretament, han estat 5.002 alumnes els que han començat el curs escolar. D’aquests 5.002, uns 2.807 alumnes ho han fet als cursos d’infantils i primària, i 2.195 a secundària. Són dades facilitades avui per els Serveis Territorials de Girona de la Generalitat; ja que l’Ajuntament d’Olot i l’Institut Municipal d’Educació no té previst facilitar-les fins dijous. Ha estat un inici de curs tranquil i sense cap incidència. Cal destacar, el cas de la llar d’infants del barri de Sant Miquel, que tot i que en un principi, l’objectiu és que es poses en marxa de nou aquest curs escolar, finalment tampoc aquest any no ha pogut obrir les seves portes, perquè no ha rebut el nombre suficient de pre-matriculacions.

Deixa un comentari