L’escola Joan Maragall de Santa Pau inicia el curs amb una desena d’alumnes més i un barracó per acollir els cursos de primer i segon de primària

A Santa Pau també han iniciat el curs amb un barracó de dues aules, per a primer i segon de primària, i és que els alumnes han tornat a créixer a raó d’una desena. De fet, fa cinc anys que l’escola Joan Maragall de Santa Pau registra un creixement d’alumnes. La direcció ho atribueix a les novetats educatives que ha introduït en els últims anys.

L’escola Joan Maragall de Santa Pau comença el curs amb uns 110 alumnes, 10 més de l’any passat. De fet, des que el centre va deixar la Zona d’Escoles Rurals dels Volcans i es va constituir com a escola independent, ara fa quatre anys, els alumnes no han parat de créixer curs rere curs. La direcció ho atribueix a les novetats educatives que ha introduït en els últims anys. Una de les noves incorporacions formatives és el treball per projectes. S’aplica durant la primària tot i que ja es comença a ensenyar als cursos infantils. Fa tres anys que el centre també va incorporar a l’aula la lectoescriptura, una metodologia per aprendre a llegir i escriure que té en compte la maduresa de l’infant. A Santa Pau s’aplica des de P3 fins a Primer.

Deixa un comentari