L’Institut escola Salvador Vilarrasa de Besalú arrenca amb 420 alumnes, 15 més que l’any passat, i amb més barracons

A l’Institut escola Salvador Vilarrasa de Besalú el curs escolar ha començat 420 alumnes una xifra que és sensiblement superior a l’any passat, en concret amb 15 alumnes més. Això suposa haver d’ampliar el número de barracons per ampliar la capacitat. Ara bé, les noves aules encara no han arribat i l’equip directiu ha hagut de reforçar-ho amb espais existents a l’espera que el departament d’Ensenyament faciliti la infraestrucutura.

A les nou en punt tots els alumnes del centre feien cua per entrar a les aules. La imatge és la habitual del primer dia, amb els pares observant de a prop els seus fills i, els nens i nenes, amb cares d’il·lusió per retrobar-se amb els amics. Això sí, sempre hi ha que li costa més que a d’altres. Després de dos mesos de vacances avui tot i tothom torna a la normalitat. Entre les converses dels pares, mares i avis que acompanyen als nens hi ha la durada de les vacances. La majoria són partidaris d’escurçar-les per facilitar la conciliació de la vida familiar amb la laboral però també perquè els joves es puguin adaptar millor.

Per l’Institut Escola Salvador Vilarrasa de Besalú el curs comença amb més alumnes que l’any passat. Avui han arrencat 420 joves, 15 més que l’any passat. Al mòduls prefabricats hi ha les aules dels alumnes que cursen l’Educació Secundària Obligatòria. L’any passat l’institut de Besalú va veure com s’acomiadava la primera promoció de joves que cursaven l’ESO. Segons la directora les expectatives són bones i assegura que es podrà mantenir. La directora del centre, Mercè Cordonet, ha assegurat a Olot Televisió que “l’experiència és molt bona i que la intenció és continuar”.