Els centres educatius de la Garrotxa es reforcen amb vuit nous docents

El Departament d’Ensenyament ha informat de les places de docents que de moment s’omplen a la Garrotxa per correspondre a l’augment d’alumnes del nou curs. Seràn 8 els nous professors que s’integraran als diferents centres docents, per fer front a l’augment de 270 alumnes que acullen aquest curs els centres garrotxins. Recordem que aquest any s’hi han matriculat 8.490 alumnes entre l’educació infantil, primària, secundària i superior.

Dels vuit nous docents que comencen o reprenen la seva activitat professional a la Garrotxa, quatre reforçaran els centres d’educació infantil o primària, on el curs ha començat amb 316 professors. Els altres quatre s’integraran a les plantilles dels centres de secundària, que aquest curs han començat amb un total de 220 docents. Alguns dels nous professors contractats engrossiran la plantilla de centres com l’escola de Santa Pau, que aquest curs té 10 alumnes més que l’any passat. La direcció de l’escola va informar a Olot televisió que ampliaria la seva plantilla amb un professor a jornada complerta i un altre a mitja jornada.

x