Presenten la nova temporada cultural tardor-hivern d’Olot, amb Eduard Farelo, Sanjosex, Lou Donaldson i Àlex Rigola com a noms destacats

Ahir es va presentar la programació cultural d’Olot fins el desembre, que aglutina prop d’un centenar d’activitats.

Arriba una nova temporada cultural a Olot, amb gairebé un centenar d’activitats per omplir la capital garrotxina d’esdeveniments. En aquesta programació, repeteixen dos dels cicles temàtics més esperats: el Festival del foc i la llum Lluèrnia, i el Jazz Olot, que després del seu èxit inicial enguany potenciarà els sons dels instruments de vent, amb gent com Lou Donaldson o Joe Magnarelli.

Sense deixar l’àmbit musical, també destaquen els concerts de Sanjosex, Quico el Cèlio, Macedònia, Obeses o la Soul Machine, entre altres. Olot també gaudirà de la música de la Principal de la Bisbal i del pianista Mateusz Borowiak. Pel que fa al teatre, arriben obres d’alt nivell: una d’elles és la coproducció del Teatre Lliure ‘El policía de las ratas’, d’Àlex Rigola i interpretada per Joan Carreras i Andreu Benito. També destaquen els espectacles dels LAPS, l’Altra Programació del Teatre Principal; el muntatge Pseudo Crotone, de Marcel·lí Antúnez, o l’obra Cels, de Wadji Mouawad, dirigida per Oriol Broggi amb Eduard Farelo com a actor protagonista.

Pel que fa al Museu de la Garrotxa, aquesta tardor organitzaran una Viquimarató, per convidar la gent a escriure entrades sobre les obres d’art del Museu a la Viquipèdia. La programació cultural també té un espai per a les propostes locals: a través de l’Olot Escena, es compta amb companyies com UnVentilador, el grup de teatre del barri de Sant Miquel 10 i acció, La Funerària, Orfeó Teatre i les artistes Isabel Moros i Ingrid Sánchez; pel que fa a la música, la ciutat podrà escoltar grups com Pols, Expectativa Zero, el duet Harmony o el músic Joan Josep Mayans. Tota la informació de la temporada cultural olotina de tardor i hivern la podreu trobar al llibret que edita cada semestre l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot, així com a la seva pàgina web.

x