Olot Televisió continua apostant per l’actualitat esportiva local amb els programes ‘Esports en Xarxa’ i ‘En Joc’

Ahir al migdia, al Museu Colet de Barcelona, es va presentar l’oferta de continguts esportius que les ràdios i les televisions locals, com és el cas d’Olot Televisió, en coordinació amb La Xarxa, produiran aquesta temporada. Es tracta de la versió televisiva i radiofònica dels programes Esports en Xarxa de dilluns a divendres i En Joc els caps de setmana. Dos espais que continuaran centrant-se en l’actualitat esportiva local i que s’emetran per Olot Televisió una temporada més.

L’acte ha estat presidit pel secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, i ha comptat amb la presència del delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, i el president de la UFEC, Gerard Esteva, a més dels responsables d’emissores i televisions locals.

x