La Ruta del vi oferirà menús amb maridatge de tres vins de Denominació d’Origen

Aquest matí s’han donat a conèixer les principals novetats de la Ruta del Vi d’enguany, que tindrà lloc des del proper dia 26 fins al 19 d’octubre. A banda dels tastets de vi amb tapa i els menús amb vins amb Denominació d’Origen, la ruta convida als garrotxins i altres visitants a provar un menú amb maridatge de tres vins.

El restaurant la Quinta Justa ha estat l’escenari escollit per l‘Associació d’Hostalatge de la Garrotxa per presentar una nova edició de la Ruta del vi, que tindrà lloc del 26 de setembre al 19 d’octubre. Enguany l’organització ha afegit una manera més de gaudir de la ruta a través d’un menú amb maridatge de tres vins que oferiran tres dels 26 establiments participants.

A més d’aquest format, la ruta manté els dos tipus de tasts de l’edició anterior: l’original de copa de vi més tastet per 2,90 euros que oferiran 18 establiments garrotxins; i el de menú més vi de Denominació d’Origen catalana, que oscil·larà entre els 23 i els 30€. Vuit són els establiments que ofereixen aquesta opció.

La Ruta va néixer ara fa tres anys per incentivar el consum de vins amb Denominació d’Origen catalana als establiments garrotxins. La Ruta del vi també serveix per combatre la davallada de la demanda en hostaleria de després de les Festes del Tura.