El nou Hospital d’Olot es posarà en funcionament el 17 de novembre, i la inauguració tindrà lloc el 6 d’octubre

L’Ajuntament d’Olot havia dit fins ara que el nou Hosptital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa entraria en funcionament durant aquesta tardor, previsiblement, el mes de novembre. Doncs bé, ahir es va celebrar la reunió del Consell Rector de l’hospital es va reunir a les noves instal·lacions per constituir els nous consells del centre. Allà, l’alcalde va anunciar la data concreta en què l’hospital començarà a funcionar. Serà el dilluns 17 de novembre.

El nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa es posarà en funcionament el 17 de novembre. Així ho ha anunciat l’alcalde d’Olot Josep Maria Corominas. La inauguració del nou centre hospitalari es farà molt abans que entri en funcionament, concretament, el 6 d’octubre. Ahir es van constituir els consells social i territorial del nou hospital, en un acte celebrat a les noves instal·lacions. El Consell Territorial del nou hospital està integrat per un representant dels grups municipals representats a l’Ajuntament d’Olot i un representant dels 20 pobles de la Garrotxa. De la seva banda, el Consell Social està integrat pel Cercle EURAM, la Unió Intersectorial d’Empresaris, la Cambra de Girona, la Fundació La Caritat, Integra, Càritas Garrotxa i Alba Associació de Dones de la Garrotxa.