El Servei de Català d’Olot – La Garrotxa estrena noves instal·lacions

El Servei de Català d’Olot – la Garrotxa comença el curs en unes noves instal·lacions. Situades al carrer Fontanella, a l’edifici de Can Montsà, per primera vegada, permeten reunir en un mateix espai les oficines i les aules destinades a les classes.

Aquests dies, ja es poden fer les inscripcions per als cursos que, des d’un nivell més bàsic al superior passant per propostes especialitzades, ofereix el Servei de Català d’Olot-la Garrotxa. El Servei de Català d’Olot-la Garrotxa acaba d’estrenar instal·lacions. S’han ubicat en el primer pis de l’edifici de Can Montsà, al número 3 del carrer Fontanella d’Olot. I en aquestes noves oficines ja s’han començat a matricular els alumnes per al propers curs. El Servei de Català Olot-la Garrotxa ha programat un total de 12 cursos, a més de formació especialitzada com, per exemple, un curs per parlar en públic i un altre de redacció de cartes i correus electrònics.

De cara al proper curs el Servei de Català junt amb la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot tornaran a organitzar el curs de Lectura fàcil. I també promouran el Voluntariat per la Llengua, que aquest any ja arriba a la onzena edició. Les inscripcions per als cursos del Servei de Català d’Olot-la Garrotxa es poden fer fins al proper 30 de setembre.