Micro Shakespeare, la instal·lació dels garrotxins Toronell i Domene, s’estrena a la Fira Tàrrega

Diumenge va acabar la Fira Tàrrega. Enguany s’ha pogut veure una vuitantena d’espectacles, més de 270 representacions a càrrec de gairebé 800 artistes. Una de les activitats que es van dur a terme entre el 12 i el 14 de setembre va ser el ‘Micro Shakespeare‘. Aquesta és una producció garrotxina de la mà de Toti Toronell i Quim Domene que compta amb la participació del National Theatre de Londres.

Es traca d’una instal·lació de teatre d’objectes participatius que condensa en 5 peces de 8 minuts cadascuna l’obra de William Shakespeare tot proposant a l’espectador una divertida experiència interactiva seguint les instruccions donades a través d’uns auriculars. ‘Micro Shakespeare’ es va estrenar a la Fira Tàrrega, després que aquest estiu es presentés a Londres i Glasgow. Girona serà la propera ciutat que acollirà aquesta instal·lació el proper més de novembre.