El barri de Sant Ferriol d’Olot treu a ballar les àguiles i el bou amb motiu de la Festa Major

El barri olotí de Sant Ferriol s’ha vestit de gala aquest cap de setmana amb motiu de la seva Festa Major. Les àguiles i el bou han estat els protagonistes indiscutibles d’un espectacle faranduler que, un any més, ha atret petits i grans de tota la comarca a la capella del barri.

Les àguiles i el bou han tornat a sortir aquest dissabte amb motiu de les Festes de Sant Ferriol. Les tres figures, famoses entre els veïns del barri, sobretot entre els més petits, eren esperades amb impaciència des de primera hora de la tarda, moment de la cercavila. En acabar, la capella de Sant Ferriol va tornar a convertir-se en l’escenari del ball dels tres animals.

La imatge que més es va repetir va ser la de les ovacions dels nens, que no van apartar la vista en cap moment del bou que esquitxava aigua o dels saltirons de l’àguila.

Deixa un comentari