El Besalú perd 0 a 2 contra el Roses, el nou líder de Segona Catalana.

El Besalú ha perdut per 0 gols a 2 contra el Base Roses, en un partit on els besaluencs no han pogut contrarestar el joc ofensiu dels empordanesos. Amb aquest resultat, els homes dirigits per Marc Domínguez es mantenen a la zona baixa de la classificació de Segona Catalana, amb dos punts dels nou disputats.

besalú-roses

El Besalú arribava al partit d’aquest diumenge sense haver aconseguit cap victòria en les dues jornades disputades, però el Base Roses ha mostrat la seva superioritat en tot moment. Les primeres accions de perill tenien segell empordanès, i en un contraatac ha arribat el primer gol: Quintos, sol dins de l’àrea, ha culminat la jugada creuant-la lluny de l’abast del porter besaluenc Bosch. Mica en mica, i gràcies a les jugades a pilota aturada, el Besalú ha pogut generar perill contra la porteria visitant. Pujolà ha tingut l’ocasió més clara dels locals durant el primer temps, però ha xutat contra el cos d’un defensa quan ja havia superat el porter del Roses.

Ja a la segona part, el Besalú ha intentat abocar-se més a l’atac, sense resultat. Al minut 67, una falta a la frontal llançada de forma ràpida ha agafat la defensa blanc-i-verda descol·locada, i Nelson ha pogut marcar el 0 a 2 definitiu. Poc després, el besaluenc Castany enviava de cap una pilota al pal a la sortida d’un còrner, però el partit l’ha seguit dominant el Roses, i el porter local ha pogut evitar que el resultat final fos més ampli.

Amb aquest resultat, el Besalú queda a la quinzena posició, amb dos punts. Per la seva banda, el Base Roses es col·loca líder de Segona catalana amb set punts dels nou disputats.