El Club Tennis Taula Olot celebra la seva presentació en una temporada que comença farcida de reptes

El Club Tennis Taula Olot enceta enguany una temporada farcida de reptes. Avui  a la tarda els 30 jugadors del club s’han presentat davant dels pares i mares a les instal·lacions del pavelló olotí.

L’ambició i la base són les pedres angulars d’un projecte que ja acumula tres dècades treballant pel tennis taula de la ciutat. Gairebé una trentena de jugadors formen aquesta temporada el Club Tennis Taula Olot, que els distribueix en sis equips diferents. Iniciatives com la introducció d’extraescolars de tennis taula als col·legis olotins han fet augmentar la base del club, que no deixa de créixer amb prudència però amb ambició.

L’objectiu més destacat de l’any serà aconseguir l’ascens amb el primer equip, que juga a Segona Nacional i ha format un grup experimentat i amb  molt de nivell. Oscar Gallego, que és el coordinador i el tècnic del primer equip, també es vestirà de curt per ajudar l’equip a assolir l’ascens.

El segon equip mirarà de mantenir la categoria a Tercera Nacional mentre que el club també ha creat un nou conjunt, format per adults que jugaran de manera amateur durant la present campanya.

 

x