L’AOAPIX fa entrega dels premis del Concurs de paelles de les Festes del Tura

A hores d’ara els quatre guanyadors del Concurs de paelles de les Festes del Tura deuen estar ben tips de menjar. I és que avui han recollit els premis, en forma d’un porc, un xai, un ànec i altres aliments per a paladars exquisits, de la mà de l’AOAPIX i els placers del Mercat.

Des que han arribat a la plaça mercat d’Olot els membres de la colla S’ha de dir ara? no han parat de fer-se fotografies amb el porc de més de 90 quilos que l’AOAPIX, juntament amb els placers del mercat, els han entregat per haver guanyat la cinquena edició del Concurs de paelles que es va dur a terme durant les Festes del Tura d’enguany.

Un xai és el que s’han endut cap a casa la colla La Gresca que van ser els mereixedors del segon premi, en una edició en què els membres del jurat asseguren que va ser molt complicat decidir els guanyadors.

La Tanerada, una família ben avinguda, s’han endut el tercer premi, un ànec, un pollastre, un conill i un ou. Finalment, els guanyadors al millor parament, per la taula inspirada en l’antic Egipte, van ser la Confraria del Cava de l’Orfeó. Aquesta associació s’ha emportat set quilos de marisc, quatre de gambes i tres d’escamarlans. L’organització destaca l’alta participació del concurs d’enguany, amb un total de 46 colles, consolidant-se com un dels actes més multitudinaris de les Festes del Tura.

x