Fins a 24 embarcacions participen en la 29a Remigius Fluvii de Besalú

Fins un total de 24 barques, amb 179 persones, van participar ahir en la 29a edició de la Remigius Fluvii, una competició d’embarcacions casolanes que parteix de sota el conegut pont medieval de Besalú i navega pel riu Fluvià.

Enguany, el cabdal del riu va dificultar el trànsit de moltes de les barques. Però això no va malmetre la cursa que va guardonar La Romana i la Remigius Milus egípcia, com a embarcacions d’adults més originals; i La Barcutxa i Els Marxosos com a les més ràpides.

Pel que fa a la categoria de barques infantils, l’Aloha hawaiana i la Nutella Time van endur-se els premis a les més elaborades mentre que El peix i Els pobres del Fluvià van ser els mereixedors dels premis als més àgils.

L’organització del Remigius Fluvii destaca la forta implicació d’aquest edició, essent la primera en veure dues embarcacions amb 28 i 24 navegants, l’Autocar del Barça i Els Pingüins de Madagascar.

Deixa un comentari