L’Olot surt de la zona de descens de Segona Divisió B després de guanyar l’Eldense per 0 a 1

La Unió Esportiva Olot aconsegueix la primera victòria de la temporada al guanyar l’Eldense per 0 a 1, amb un gol de Carlos Martínez quan faltaven deu minuts pel final del partit. Amb aquest resultat, els homes d’Arnau Sala poden dormir una setmana fora de la zona de descens.

Després de quatre jornades sense trobar la victòria, les urgències començaven a aparèixer a la Unió Esportiva Olot, però aquest diumenge ha pogut aparcar de forma momentània els seus problemes. El partit contra l’Eldense ha estat equilibrat en tot moment, si bé els primers en crear ocasions han estat els locals, amb Guardiola com a jugador més perillós dels valencians. Però en els millors minuts dels d’Elda, l’Olot s’ha despertat i ha pogut espantar els locals amb dues oportunitats, primer de Gallego i després de Carlos. S’ha arribat al final de la primera part amb el 0 a 0 al marcador.

Al segon temps, el matx ha seguit amb la mateixa tònica: molta precipitació als dos equips i ocasions equilibrades per cada banda. Al minut 77, el local Juanjo ha deixat l’Eldenc amb un home menys, al veure la segona targeta groga després d’agafar Coro per la samarreta; i just tres minuts després, Carlos Martínez ha marcat el 0 a 1 definitiu, després d’una gran jugada entre Márquez i Uri Santos: la pilota ha arribat a Martínez, que només l’ha hagut d’empentar fins al fons de la xarxa.

Amb la victòria, l’Olot suma cinc punts i surt de la zona de descens, tot i estar empatat amb tots els equips de baix. El proper partit serà a l’Estadi Municipal, diumenge que ve, contra l’Huracán de València.

Deixa un comentari