El catedràtic de biologia Jaume Bertranpetit inaugura el curs de l’Institut Germans Vila-Riera de Camprodon

En el seu inici de curs, l’Institut Germans Vila-Riera de Camprodon ha volgut acostar la ciència als seus alumnes, de la mà de l’investigador camprodoní Jaume Bertranpetit. L’objectiu del centre és acostar aquesta matèria als seus estudiants i intentar despetar el seu interès per un camp que a priori pot ser poc atractiu pels més joves.

Jaume Bertranpetit és catedràtic de biologia a la Universitat Pompeu Fabra, on, a part d’ensenyar, fa recerca al voltant del genoma humà, el tema que ha tractat amb els alumnes de l’institut de Camprodon. L’investigador creu que és important acostar la ciència als estudiants, ja que en un futur ells poden ser qui continuïn amb la investigació.

Deixa un comentari