L’expresident del Parlament, Joan Rigol, parla sobre el Dret a Decidir en una xerrada a la Sala Torín

Avui a dos quarts de vuit del vespre la taula pel Dret a Decidir d’Olot ha organitzat un acte a la Sala Torín per mostrar al seu suport als catalans el dia 9 de Novembre i puguin votar el seu futur com a país.


L’expresident del Parlament de Catalunya i actual coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, parlarà sobre el ‘dret a decidir’ que defensa una bona part dels catalans i també farà una reflexió sobre la situació actual en la qual es troba Catalunya actualment.

L’Ajuntament ha ajudat a col·laborat en tot moment perquè aquest acte es pugui celebrar. L’acte pretén deixar clar que és el poble qui demana aquest dret, i que hem d’estar units per aconseguir-ho, es voti el que es voti. A través del web, els ciutadans i les entitats poden donar el seu suport a la taula pel Dret a Decidir. Actualment, la Taula compta amb més de 200 inscrits. L’acte acabarà amb la interpretació dels Segadors i El Cant de la Senyera per part dels assistents acompanyats de les corals olotines.

x