Noel Alimentària i Sant Joan les Fonts signen un conveni per ajudar a famílies en situació de risc

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts i Noel Alimentària enceten el projecte ‘Ajudes d’Emergència Social’, per ajudar a famílies en situació de risc, provocada per la crisi econòmica. L’empresa aportarà 75.000 euros durant els propers cinc anys en ajudes als habitants en risc de Sant Joan.

Per diverses circumstàncies provocades per la crisi econòmica, existeixen nombrosos casos de famílies en situació de risc. Per això, el consistori de Sant Joan les Fonts busca línies de finançament per solucionar aquestes situacions. La societat Noel Alimentària ha estat la primera en formar part del projecte, i ha signat un conveni amb l’ajuntament per col·laborar-hi amb una aportació global de 75.000 euros, que es donaran de forma fraccionada durant els propers cinc anys.

El projecte ‘Ajudes d’Emergència Social’ engloba el cobriment de necessitats bàsiques no cobertes per altres sistemes de protecció com aliments, vestuari, allotjament, l’adquisició de llibres de text o material escolar, entre molts aspectes. Els beneficiaris de l’ajuda han d’estar empadronats a Sant Joan les Fonts, ser majors d’edat i no disposar d’ingressos suficients per afrontar les despeses derivades de la situació d’emergència, aportant la documentació requerida en cada cas.