El programa ‘Pros i Contres’ d’Olot TV emet el documental ‘Història d’un futur’, el dret a decidir vist per persones de més de 70 anys

El futur polític de Catalunya desperta molts interrogants. A dia d’avui hi ha una part de la població que està indecisa sobre què votarà el 9-N. Un dels col·lectius amb més dubtes són les persones grans que tenen més de 70 anys. Avui el programa Pros i Contres d’Olot Televisió emet el documental ‘Història d’un futur’. Acabat d’estrenar als cinemes, el documental pretén mostrar la ideologia i els dubtes que aquest sector de la població té sobre el procés nacional que està vivint Catalunya.

El treball l’han fet persones compromeses amb el país, entre els quals hi ha alguns garrotxins com, per exemple, el secretari de l’ANC de la Garrotxa, Bernat Garrigós. El documental inclou vuit testimonis amb perfils ben diferents sobre el lloc d’origen i l’orientació política. Lluitadors republicans i nacionals, persones que han viscut afusellaments i assassinats polítics… en definitiva, un document imprescindible per entendre la història i el futur de Catalunya.

Tot seguit, poden veure el documental:

Deixa un comentari