La Generalitat es compromet a reparar els sots del vial Sant Jordi d’Olot entre finals d’aquest any i principis del 2015

Els conductors que diàriament circulen pel Vial Sant Jordi es queixen dels nombrosos sots que s’hi ha fet a la via. L’Ajuntament d’Olot és conscient d’aquesta situació i està treballant perquè la Direcció General de Carreteres reconegui la funció de variant que en aquests moments està fent la carretera. El consistori ha aconseguit el compromís verbal de la Generalitat de reparar els sots de la via entre finals d’aquest any i principis del 2015.

El mal estat d’aquesta part del Vial Sant Jordi és més que evident. Els conductors que diàriament circulen per la via pateixen els defectes en el seu paviment cada dia. Els usuaris comencen a impacientar-se i reclamen que es repari al més aviat possible. L’Ajuntament d’Olot està treballant perquè la Direcció General de Carreteres reconegui la funció de variant que en aquests moments està fent la carretera. De moment, el consistori ha estat reparant els sots de la carretera que necessitaven una actuacions urgent, però és evident que la carretera necessita una actuació general. A hores d’ara l’administració local ja ha aconseguit el compromís verbal de la Generalitat de reparar els sots de la via entre finals d’aquest any i principis del 2015.

Deixa un comentari