Olot aixeca el teló de la temporada teatral amb tres propostes de companyies locals

Olot aixeca el teló de la temporada teatral, i ho fa amb les companyies amateurs de la ciutat: el Teatre Principal mostra, des de dijous a diumenge, les obres ‘#Huracà1’, del grup UnVentilador, ‘La veritable assemblea de les dones’, d’Orfeó Teatre, i ‘De més verdes en maduren’, de la companyia 10 i Acció del barri de Sant Miquel.

Dijous el Teatre Principal torna a la seva funció habitual: arrenca una nova temporada d’espectacles, i com l’any passat, ho fa amb el cicle ‘Olot aixeca el teló’. Es tracta d’un esdeveniment que permet a diferents companyies amateurs de la ciutat a passar per l’escenari principal olotí. La primera obra que dóna el tret de sortida al cicle és ‘#Huracà1’, una proposta del grup ‘UnVentilador’ d’Esther Roca i Gisel·la Arimany, creat recentment, i que es podrà veure al Teatre Principal aquest dijous, a partir de les nou del vespre. L’espectacle combina poesia, audiovisuals, música i representació, en set escenes dividides per colors que ens transmeten la diversitat de sentiments i moments que viu qualsevol persona.

La següent obra que passarà per l’escenari del Teatre Principal d’Olot és ‘La veritable assemblea de les dones’, d’Orfeó Teatre, el divendres a partir de les nou del vespre. Un projecte que reflecteix l’eterna lluita pel poder dels homes, i la lluita per la supervivència de les dones. Inspirada en ‘Lisístrata’, barreja les reivindicacions amb la realitat actual, amb un toc d’humor surrealista.

Els encarregats de tancar el cicle són els membres de 10 i acció, el grup de teatre del barri de Sant Miquel, que mostren la seva adaptació de l’obra ‘De més verdes en maduren’; una comèdia on una dona ha de llogar les habitacions de la seva casa per a poder viure, fet que provocarà situacions divertides. Serà diumenge a partir de les sis de la tarda, i tota la recaptació anirà destinada a l’aliança humanitària, una iniciativa de Creu Roja Catalunya que pretén captar un milió d’euros per a l’alimentació infantil.

 

 

Deixa un comentari