Els nous vestidors de l’Estadi Municipal s’estrenaran a mitjans de novembre, i després vindrà el torn de remodelar la tribuna

Els nous vestidors de l’Estadi Municipal d’Olot s’estrenaran a mitjans de novembre. Així ho confirma l’Ajuntament, l’encarregat de fer les obres de reforma de l’estadi. El mateix consistori ha anunciat avui que els propers treballs afectaran a la tribuna del camp, i s’espera que tinguin lloc durant el 2015, un cop es pugui disposar de nou finançament per adequar la instal·lació esportiva.

La primera fase de les obres de l’Estadi Municipal d’Olot arriba a la seva fi. En aquest primer pas de reformes, s’ha començat pels aspectes més urgents: la remodelació dels vestidors. S’ha optat per ubicar l’estructura en un nou punt, just darrere la tribuna principal, fent accedir els jugadors al terreny de joc pel túnel que passa per sota les grades. L’Ajuntament d’Olot ha anunciat que aquestes obres acabaran el proper 15 de novembre, i des de llavors ja es podran utilitzar.

Els nous vestidors tenen una superfície de 100 metres quadrats, i estan situats al costat del nou parc de bombers d’Olot. Un cop finalitzades les obres, s’aturaran els canvis, a l’espera que es tanqui el finançament per a poder continuar les fases de remodelació, a mesura que s’aconsegueixin noves subvencions; de moment el consistori signarà un conveni amb la Federació Catalana de Futbol, un acord que ha confirmat pel seu president Andreu Subies per seguir millorant l’Estadi, però del qual no n’ha transcendit cap quantitat econòmica. L’Ajuntament d’Olot té previst seguir els treballs durant el període 2015-2016, i ha afirmat que la següent actuació tindrà lloc a la tribuna del camp municipal.

Les obres de reforma de l’Estadi Municipal d’Olot eren necessàries per a poder modernitzar les instal·lacions, i tenir-les preparades en cas d’ascens, quan la normativa obligaria a remodelar la infraestructura. A més, a partir d’aquest dilluns s’haurà asfaltat tota l’Avinguda Estadi, una via que quedarà tallada al trànsit en dies de partit des d’aquest mateix diumenge per motius de seguretat.

 

x