L’Ajuntament d’Olot anuncia que la llar d’infants del barri de Sant Miquel no es tornarà a obrir com a escola bressol

L’Ajuntament d’Olot ha anunciat avui que l’escola bressol del barri de Sant Miquel no es tornarà a obrir com a tal. Ara, el consistori esta estudiant els possibles futurs usos per a aquestes instal·lacions. El motiu d’aquest tancament ha estat la poca demanda d’infants per aquest centre.

Pati buit i portes tancades. Aquesta és la situació de la llar d’infants del barri de Sant Miquel. Un centre educatiu que aquest inici de curs, com ja va passar en l’any anterior, no  s’ha obert. Si encara quedava alguna esperança pels veïns del barri que algun dia pogués tornar a funcionar, aquesta opció ja ha quedat descartada.

El motiu es deu a les poques preinscscripcions rebudes durant les dates de prematriculacio. L’Ajuntament es va marcar un mínim de 200 preinscrits en les llars d’infants municipals d’Olot per reobrir la llar d’infants del barri de Sant Miquel. Aquesta xifra no es va assolir, i a més, la demanda per aquesta escola bressol va ser molt baixa.

Tot i que aquest enguany no s’hagi reobert aquesta llar d’infants, l’Ajuntament ha observat un augment de les matriculacions respecte el curs passat. Ara, es restem a l’espera de que es concreti el nou ús que rebran aquestes instal·lacions públiques.