L’Equip Pediàtric Territorial de la Garrotxa crea l’Espai mare nadó, un nou servei destinat a nadons i pares

A partir del proper mes d’octubre, l’Equip Pediàtric de la Garrotxa obrirà un nou servei a la comarca. Es dirà Espai mare nadó, i estarà destinat als nounats i als seus pares.

A partir de l’octubre, els pares de la Garrotxa amb nadons de fins a 6 mesos, podran resoldre els seus dubtes i compartir les seves experiències a l’Espai mare nadó, el nou servei que ha impulsat l’Equip Pediàtric de la comarca.

L’Espai mare nadó s’obrirà a tots els garrotxins i es durà a terme a tres espais diferents de la comarca: el Centre d’Atenció Primària d’Olot, cada dijous de 2/4 de 12 a 2/4 d’1 del migdia, el Centre d’Atenció Primària de Besalú, cada dos divendres, de les 10 a les 11 del matí, i al Casal de Sant Miquel, cada dimecres de 274 d’11 a 2/4 de 12 del matí.

El servei estarà coordinat per una infermera de l’Equip Pediàtric de la Garrotxa i s’hi podrà accedir lliurement i sense cita prèvia.

Deixa un comentari