El Consell Comarcal de la Garrotxa vota per unanimitat donar suport a la convocatòria de la consulta del 9N

El Ple del Consell Comarcal de la Garrotxa es va reunir ahir per la tarda de forma extraordinària per donar suport a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre. El text, presentat per l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis, va rebre el suport de tots els representants polítics.

Per unanimitat. El Ple del Consell Comarcal va aprovar ahir a la tarda la moció a favor de la convocatòria de la consulta del 9 de novembre. El ple del consell es va reunir de forma extraordinària per sumar-se al suport que des de les administracions locals s’està donant aquesta setmana a la convocatòria. Dinou dels vint-i-un municipis de la Garrotxa ja s’han pronunciat o tenen previst fer-ho en els propers dies a favor de la consulta del 9 de novembre. A nivell de Catalunya són 828 municipis els que han confirmat la intenció de celebrar plens extraordinaris per donar suport a la convocatòria.