La Unió Esportiva Olot es prepara per jugar contra l’Huracán amb energies renovades

L’Huracán valencià serà el proper rival de la Unió Esportiva Olot. El partit tindrà lloc a l’estadi aquest diumenge a les 17h de la tarda. L’Olot arriba al matx amb energies renovades després de la seva primera victòria a la lliga la setmana passada contra l’Eldenc.

Després d’un inici de lliga poc agraït pels olotins, el cap de setmana passat la Unió Esportiva Olot va aconseguir la primera victòria al camp del Club Deportivo Eldense. Els tres punts sumats situen als d’Arnau Sala a la meitat baixa de la classificació, però amb més empenta per a seguir lluitant pel seu lloc a Segona B.

L’equip olotí rebrà diumenge a les 17h l’Huracán València Club de Futbol, un rival per sobre de l’Olot en la classificació i amb força experiència a Segona B.