El curs escolar 2014 -2015 comença a Olot amb nous cicles formatius relacionats amb el sector agroalimentari

Ja fa dues setmanes que les escoles i instituts de la Garrotxa han iniciat el curs escolar. Ahir, l’Institut Municipal d’Educació va donar a conèixer les dades i han valorat molt positivament l’arrencada 2014-2015, ja que el nombres de matriculacions s’ha mantingut i en alguns casos ha augmentat en relació al curs passat.

Pel què fa als docents, aquest ha estat el primer any de plantilles estables, després de tres cursos canviants. La principal novetat ha estat l’inici de noves ofertes formatives. La més destacada, es troba en els cursos de formació professional del sector econòmic més important de la comarca, les indústries agroalimentàries. Això inclou, un Cicle de Formació Porfessional de Grau Mitjà d’Elaboració de productes alimentaris, un Cicle de Formació Porfessional de Grau Superior en Processos i Qualitat en la Indústria Agroalimentària,  el curs Batxibac (de doble titulació de batxillerat, en espanyol i en francès) i quatre certificats de professionalitat de la família de les indústries agroalimentàries. Uns cursos de gran importància que aportaran coneixements i especialització en aquest àmbit, i que han de sostenir el futur econòmic de la Garrotxa.