El CH Olot debuta a la Nacional Catalana amb una victòria vibrant a casa davant del Sant Just (3-2)

L’equip de Quim López ha mostrat un ritme digne de la categoria en la qual debutava, la Nacional Catalana, i ha aconseguit endur-se el partit davant d’un HC Sant Just que ha tingut opcions fins al final. En un matx vibrant, amb polèmica i amb un grau d’intensitat molt elevat, el públic s’ha bolcat amb l’equip i l’ha empentat fins a la victòria.

Nova categoria, nous reptes i noves il·lusions al pavelló de la capital de la Garrotxa. Olot veia per primera vegada a la història com la Nacional Catalana trepitjava la seva pista i el partit, que era el debut en la temporada del Club Hoquei Olot, no ha decebut en absolut.

L’equip de Quim López ha fet un gran partit, ha aguantat el ritme d’un rival experimentat, i ha sabut aprofitar el factor pista per endur-se la victòria en els minuts finals. Un partit molt entretingut que ha vist arribar els primers gols al final del primer acte i l’inici del segon. Però el millor de tot, els dos equips s’ho reservaven pel final.

Amb empat a 1 al marcador i ocasions per ambdues bandes, els pals i els dos porters han evitat que l’electrònic es movés. Brega, polèmica, expulsions i emoció en un tram final on tampoc hi han faltat els gols. Els visitants han llençat a la fusta la primera falta directa i l’Olot tampoc ha aprofitat la seva ocasió per avançar-se. Però a tres minuts pel final, Adri ha culminat magníficament una contra per avançar al seu equip. Els visitants no s’han donat per vençuts i han transformat un penal i semblava que l’empat seria el resultat final.

Però el Club Hoquei Olot conserva aquella màgia que la temporada passada els va conduir a l’ascens i, amb l’empenta del públic, Barret ha exercit de líder per posar el 3 a 2 definitiu, que ha deixat els primers punts a la capital de la Garrotxa.

L’Olot estrena categoria i temporada amb una victòria de nivell i mostrant que al pavelló garrotxí els equips hauran de suar de valent per guanyar.