Els tallers infantils de la Fira del Bastó i productes de la terra fan gaudir als més petits a les Planes d’Hostoles

Avui les Planes d’Hostoles ha celebrat la 13a edició de la Fira del bastó i productes de la terra. Tallers infantils relacionats amb oficis tradicionals, com ara la cistelleria o el torn són algunes de les activitats de les que han pogut gaudir els més petits a la fira, que s’emmarca dins la Festa de la Santa Espina.

Al llarg de tot el matí, els nens i nenes s’han convertit en els protagonistes de la 13a Fira del bastó i productes de la terra de les Planes d’Hostoles. Els tallers infantils incloïen activitats com ara l’elaboració de peixos de vímet, material tradicional de la cistelleria, o modelatge d’argila. Aquestes activitats han distret els més petits durant unes hores.

Durant tot el dia, la Plaça Nova de les Planes d’Hostoles ha bullit d’activitat. Parades d’artesania i productes de la terra, escenificacions d’oficis antics, jocs i espectacles infantils són alguns dels actes han tingut lloc en el marc de la Festa de la Santa Espina.