Prop de 120 vestits de paper desfilen pels carrers de Sant Miquel durant el ‘Ball pla’

Arriba la Festa Major de Sant Miquel i tothom es disfressa amb motiu del tradicional ‘Ball pla’. Prop de 120 vestits de paper desfilen pels carrers, recordant els orígens del barri olotí i consolidant-se com un dels espectacles més desitjats de la festa.

El barri de Sant Miquel ha tornat a vestir-se de gala amb motiu de la seva Festa Major. Els veïns d’Olot han celebrat un any més el ‘Ball pla’, una festa multitudinària, organitzada per la penya Embalats, destinada a recordar els orígens del barri.

Prop de 120 vestits de paper van desfilar pels principals carrers de Sant Miquel mentre famílies i amics els contemplaven. Des de particulars, passant per diverses penyes de la ciutat fins a les patinadores del Club Patinatge Artístic d’Olot (CPA). Qui també es va deixar veure va ser la jove parella elegida pubilla i hereu del barri l’any passat.

El ‘Ball pla’ no només serveix per celebrar les festes del barri, sinó també per enaltir la feina del cosidor, molt arrelada a la ciutat en l’antiguitat. Diverses persones del barri i altres veïns d’Olot van ser els encarregats de dissenyar i produir aquestes peces de roba inèdites.

Deixa un comentari