Jennifer Pareja aconsegueix la Supercopa d’Espanya, el segon títol de la temporada

L’olotina, que ja va aconsgeuir la Supercopa de Catalunya la setmana passada, torna a alçar-se al lloc més alt del podi amb el seu equip, el Club Natació Sabadell, que ja acumula sis Supercopes d’Espanya consecutives.

Jennifer Pareja no deixa d’engrandir la seva llegenda al costat del Club Natació Sabadell. Les nedadores catalanes han assolit avui el seu segon títol de la temporada amb la Supercopa d’Espanya que han aconseguit avui davant del CN Mataró, que aquesta tarda no ha estat rival per a les sabadellenques (14-3).

Aquest és sisè títol de l’equip femení del Club Natació Sabadell en les sis edicions que s’han disputat des de l’any 2009, tot esperant la gran cita de la Supercopa d’Europa que es disputarà a la piscina Sant Jordi el 21 de novembre. El partit d’avui ha estat plàcid per a l’equip de Pareja, i s’ha decidit clarament a la mitja part amb un 7 a 1 . Els parcials han estat de 3-0, 4-1, 3-0 i 4-2.

D’altra banda, a lliga començarà el dissabte 11 d’octubre a Can Llong davant del mateix CN Mataró, en una primera jornada exigent davant del seu rival més directe.