La companyia 10 i acció porta l’obra ‘De més verdes en maduren’ al Principal d’Olot amb finalitats benèfiques

Comença una nova temporada cultural a Olot i ho fa amb la posada en escena de companyies de teatre amateurs. 10 i acció n’és una. ‘De més verdes en maduren’ és el títol de l’obra que aquesta jove companyia del barri de Sant Miquel ha portat aquesta tarda al Teatre Principal de la capital.

Lluïssa, una dona soltera, viu amb la seva neboda, la Mercè, i la minyona, Roseta. Les tres dones han d’aprendre a conviure juntes i amb diversos hostes que han d’acollir per a subsistir. Aquest és l’argument de l’obra de teatre ‘De més verdes en maduren’, d’Assumpta González. Sota el nom de 10 i acció, un grup de veïns de Sant Miquel, coincidint amb les festes del barri, ha portat l’obra al Teatre Principal d’Olot, una iniciativa solidària per recaptar fons per la Creu Roja Catalunya. Els beneficis aconseguits amb la venta de les entrades seran destinats a cobrir les necessitats bàsiques dels nens i nenes que malviuen i pateixen desnutrició.

Al voltant de les 70 persones no s’han volgut perdre l’oportunitat de veure en escena durant una hora i mitja els actors amateurs de Sant Miquel. Sota la direcció de Rosa Pahissa, també actriu, l’Alfons Díaz, la Marta López, la Raquel Demiquel, en Josué Casal, la Dolors Velasco i en Toni Palomino formen el repartiment de 10 i acció. Aquesta és una companyies que ha encetat la temporada cultural del Teatre Principal d’Olot.

Deixa un comentari