Rubén Hernández guanya la 6a edició de la Volta pels Volcans d’Olot

Aquest diumenge s’ha celebrat la 6a edició de la cursa Volta pels Volcans, organitzada pel Centre Excursionista Olot. El més ràpid dels 220 participants ha estat Rubén Hernández, mentre que la vencedora en categoria femenina ha estat Esther Canalias, del Club Atletisme Olot.

La Volta pels Volcans d’Olot ja s’ha convertit en una de les cites destacades del calendari de curses de la capital garrotxina. Aquest 2014, la prova del Centre Excursionista Olot ha arribat a la 6a edició, amb molt bona participació: 220 atletes prenien la sortida d’una prova que ha crescut respecte la passada edició.

El guanyador d’aquest 2014 ha estat Rubén Hernández, amb un temps de 54 minuts i 26 segons; després seu ha arribat l’atleta del Club Natació Olot Jordi Roura, a 24 segons d’Hernández. Pel que fa a les noies, la primera a entrar a la meta ha estat Esther Canalias, del Club Atletisme Olot-Terra de Volcans, imposant-se a Marisa Zapata, que entrava dos minuts després.

Els participants han hagut de completar un recorregut de 13 quilòmetres, passant pels volcans de Bisaroques, Garrinada, Montsacopa i Montolivet, per aquest ordre; tota una prova de resistència per a les cames. Ara el Centre Excursionista Olot ultima els detalls d’una altra gran competició, que tindrà lloc el proper cap de setmana: la 1a Ultra Trail Trepitja Garrotxa.